CHEESECAKE

JEDNODUCHO, V ZDRAVŠEJ VERZII, BEZ CUKRU, RÝCHLO!

Čas prípravy : 60 minút

KORPUS

  • ovsené vločky ca. 50g (množstvo podľa veľkosti formy)
  • mix orechov ca. 100g (podrviť nožom)
  • ovocie podľa vlastnej voľby posekané na malé kúsky (použila som 1 broskyňu) môže sa použiť banán, jahody, jabĺčko, brusnice, ďatle
  • čakankový sirup (dodá sladkú chuť a lepkavú konzistenciu)

PLNKA

POSÝPKA NA POVRCH

  • orechová zmes, nasekať na väčšie kúsky
  • maslo
  • škorica
  • čakankový sirup

POSTUP

Ingrediencie na korpus zmiešame. Vďaka čakankovému sirupu bude zmes sladká a lepkavá. Túto zmes vylejte do tortovej formy a rozmiestnite po ploche rovnomerne.

Z ingrediencií na plnku vymiešajte mixérom hladkú hmotu a nalejte do formy na korpus a rovnomerne rozotrite. Takto dajte piecť do rúry na 45-50 min. pri 160°C .

Keď je zmes upečená, vyberte a nechajte vychladnúť. Medzitým si pripravte masu na povrch koláča.

Na panvici roztopte kúsok masla ca. 20g, pridajte čakankový sirup ca. 2PL, 1 čl škorice (nemusí byť) a nasekané orechy. Dobre premiešajte a popražte za stáleho miešana ca. 2 minútky. Takto opraženú masu vylejte na povrch vychladnutého cheesecake-u a opäť rovnomerne rozmiestnite.

Ak je koláč vychladnutý, môžete podávať. CHUTÍ VÝBORNE!

Páčil sa recept? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!

Páčil sa recept? ZDIEĽAJTE HO S PRIATEĽMI!